Huurproces

1. Schrijf je in

Heb je interesse in een huurwoning bij ITS Housing? Je kunt je gemakkelijk inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier. Je kunt vervolgens gratis een zoekprofiel aanmaken. Inschrijfformulier

2. Reageer op ons aanbod

Je hebt nu je eigen zoekprofiel en kunt reageren op ons aanbod. Wij kunnen snel checken of je een goede match bent voor een van de door ons aangeboden objecten.

3. Bezichtigen en bevestigen

Wanneer je een goede match bent met de verhuurder en het object nodigen wij je graag uit voor een bezichtiging. Als je definitief geïnteresseerd bent in het huren van de woning kun je ons dit per mail laten weten, dan zullen wij enkele documenten bij je opvragen en deze screenen.

4. Screenen

Wij zullen je werkgeversverklaring, arbeidsovereenkomst en recente salarisstroken opvragen, alsmede een kopie ID. Ben je ondernemer? Dan ontvangen wij graag een uittreksel KvK en recente btw aangifte en/of jaarcijfers. Wij zullen deze documenten veilig opslaan en screenen met gebruik van ProPropertyPartners, Validata en EDR.

5. Huurovereenkomst en sleuteloverdracht

Wanneer de documentatie in orde is en de verhuurder akkoord is met jou als toekomstig huurder, zullen wij je een concept-huurovereenkomst toesturen. Vervolgens plannen wij een afspraak in om de overeenkomst samen door te nemen. Als alles akkoord is worden de contracten getekend en kan de sleuteloverdracht ingepland worden.

6. Evaluatie

Wij vinden het belangrijk hoe je het huurproces hebt ervaren. Na de sleuteloverdracht nemen wij graag contact met je op. Wij zijn erg benieuwd naar je feedback.