Regel op deze pagina jouw eigen nutsvoorzieningen

Via ITS Housing kun je zelf je eigen nutsvoorzieningen regelen. Lekker makkelijk.

Klik op de onderstaande knop om direct je nutsvoorzieningen te regelen.

Nutsvoorzieningen regelen

Aansluitservice nutsvoorzieningen

In Nederland bent u verplicht energie en water aan te sluiten voor de nieuwe woning. Wij werken samen met het Easy Nuts platform om snel energie, internet, water en mobiel te regelen. Deze is service is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij helpen u graag te ontzorgen tijdens de verhuizing en de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wat kan je verwachten als je deze service gebruikt?

Advies op maat

Easy Nuts zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt bij aanbieders van energie, internet, televisie en mobiel. Zij hebben direct contact met deze aanbieders en kunnen alles snel en goed voor u in orde brengen.

In een kwartiertje geregeld

Tijdens een verhuizing heeft u genoeg dingen aan uw hoofd. Laat ons dan uw nutsvoorzieningen kosteloos regelen! Wij melden u aan bij het waterbedrijf, energieleverancier en internet aanbieder naar keuze. Easy Nuts is ingericht om de aanvraag van nutsvoorzieningen simpel en vooraf snel te laten verlopen. Wij bieden u een uitstekende service en een scherp en onafhankelijk aanbod.

Wat moet u doen?

U hoeft niets te doen. Als u akkoord gaat met onze service dan neemt Easy Nuts binnen 24 uur contact met u op om alle nutsvoorzieningen op tijd te regelen.