Klachtenprocedure

Niet helemaal tevreden? We willen het graag weten!

Bij ITS Housing streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Wij zouden het jammer vinden als onze service niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Maar maak je geen zorgen, wij staan klaar om naar je te luisteren en samen een oplossing te vinden voor eventuele zorgen of klachten die je hebt.

Hoe werkt onze klachtenprocedure?

  1. Meld je klacht: Klik op de onderstaande knop om je klacht te melden. Vergeet niet om je e-mailadres waarmee je bij ons staat ingeschreven te vermelden. Na het indienen van je klacht ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail.
  2. Snel contact: Wij begrijpen dat je klacht serieus genomen moet worden. Daarom streven wij ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Als je klacht complexer is en meer tijd vereist, zullen we je hiervan op de hoogte stellen en aangeven wanneer je een volledige reactie kunt verwachten.
  3. Op zoek naar een oplossing: Wij zullen ons uiterste best doen om tijdig binnen onze mogelijkheden een passende oplossing te vinden voor je klacht. Jouw feedback is waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Bij ITS Housing zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke klantenservice en het oplossen van eventuele problemen. We kijken uit naar je feedback en de kans om samen tot een oplossing te komen.

Dien je klacht in:

Klacht melden

Bedankt voor het delen van je mening en het helpen verbeteren van onze dienstverlening.