Beschrijving

Studenten en starters opgelet! Leuke gestoffeerde kamer van ca. 25 m2 gelegen in een woongebouw in de C. van Maasdijkstraat in Utrecht beschikbaar per 31 december voor €550,- exclusief. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor stadsliefhebbers die willen genieten van een prettige woonomgeving. Een wandeling van 750 meter brengt je bij het geliefde Julianapark en omgeving en voor je dagelijkse boodschappen kunt je nog dichter bij huis terecht. Zo is er een supermarkt te vinden op slechts 160 meter van het pand en zijn er verscheidene cafetaria’s en restaurants te vinden in de directe omgeving, om nog maar niet te spreken over de vele horecagelegenheden even verderop aan de Amsterdamsestraatweg. De bushalte op 200 m van het gebouw biedt rechtstreekse verbindingen naar Utrecht Centraal (elke 10 minuten) en Maarssen. Met de auto is de locatie ook goed bereikbaar. Parkeren op straat is mogelijk vanwege voldoende aanbod aan parkeerplekken. Parkeren is hier gratis en kan zonder vergunning.

Het gebouw biedt bovendien een ruime tuin die direct toegankelijk is vanuit de studio’s op de begane grond. De locatie biedt daarnaast de mogelijkheid om in de directe omgeving buiten te genieten bij mooi weer, bijvoorbeeld bij Brouwerij de Leckere of in het Julianapark.

Indeling

Entree via de gemeenschappelijke voordeur op de begane grond. De eigen voordeur van de ruime kamer bevindt zich direct aan je rechterhand. De ruime studio biedt ruim plek aan een slaap en zit-gedeelte. Door de lange gang bereik je de gedeelde ruimte met de overige studio’s in het pand en de gemeenschappelijke voorzieningen. Bij binnenkomst in het algemene gedeelte tref je een keukenblok dat voorzien is van kookstel, afzuigkap en koelkast. Hiernaast is een keukentafel geplaatst, om zo optimaal van de ruimte gebruik te kunnen maken. Aan je linkerzijde tref je hier de garage die gebruikt wordt als veilige fietsenstalling met toegang tot de gedeelde binnentuin. Aan je rechterzijde bereik je de badkamer die gedeeld wordt met twee andere personen en  is voorzien van wastafel, douche en twee separate toiletten. Tevens tref je hier de wasruimte, voorzien van een wasmachine voor gedeeld gebruik.

Prijs €550,- exclusief per maand
Prijs €660,- per maand per studio inclusief verwarming, water en elektra, exclusief gemeentelijke belastingen en internet. Prijs is inclusief servicekosten en stoffering.

Bijzonderheden

- Telefonisch inplannen van een bezichtiging is niet mogelijk
- Beschikbaar per 31 december 2021
- Ruime kamer op de begane grond van het wooncomplex
- Prijs is gebaseerd op een periode van 12 maanden
- Flexibele huurovereenkomst
- Waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- Voorschot voor g/w/e van € 110,- 
- Appartement perfect geschikt voor studenten en starters
- Huren op basis van garantsteller in plaats van eigen inkomen is mogelijk
- Huursubsidie niet mogelijk
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Gratis parkeren voor de deur
- Mogelijkheid tot inschrijving op het adres bij de gemeente
- Eindschoonmaakkosten a €75,- van toepassing te verrekenen met de borg bij vertrek huurder
- Mogelijkheid tot inschrijving op het adres bij de gemeente

Kenmerken