Beschrijving

Studenten en starters opgelet! Leuke gestoffeerde studio van ca. 30 m2 gelegen in een woongebouw aan de Amsterdamsestraatweg  in Utrecht per direct beschikbaar voor € 650,- per maand exclusief. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor stadsliefhebbers die willen genieten van een prettige woonomgeving. Een wandeling van 750 meter brengt je bij het geliefde Julianapark en omgeving en voor je dagelijkse boodschappen kunt je nog dichter bij huis terecht. Zo is er een supermarkt te vinden op slechts 160 meter van het pand en zijn er verscheidene cafetaria’s en restaurants te vinden in de directe omgeving, om nog maar niet te spreken over de vele horecagelegenheden even verderop aan de Amsterdamsestraatweg. 

De bushalte op 200 m van het gebouw biedt rechtstreekse verbindingen naar Utrecht Centraal (elke 10 minuten) en Maarssen. Met de auto is de locatie ook goed bereikbaar. Parkeren op straat is mogelijk vanwege voldoende aanbod aan parkeerplekken. Parkeren is hier gratis en kan zonder vergunning.

Het gebouw biedt bovendien een ruime tuin die direct toegankelijk is vanuit de studio’s op de begane grond. De locatie biedt daarnaast de mogelijkheid om in de directe omgeving buiten te genieten bij mooi weer, bijvoorbeeld bij Brouwerij de Leckere of in het Julianapark.

Indeling

Indeling: 
Entree via de gemeenschappelijke voordeur op de begane grond. Vanuit de hal bereik je trap die leidt naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de keuken en de  badkamer, die is voorzien van douche en wastafel, die gedeeld worden met één andere studio op deze etage. Ook bevindt zich in deze hal een separaat toilet dat gedeeld wordt met de andere studio. Bovendien bevindt zich hier de eigen voordeur van deze ruime studio, die tevens is voorzien van een wastafel.  De studio bestaat uit twee ruimtes die ingericht kunnen worden als woon- en slaap gedeelte.

Prijs € 650,- exclusief per maand
Prijs € 720,- per maand inclusief verwarming, water en elektra, exclusief gemeentelijke belastingen. Prijs is tevens inclusief servicekosten en stoffering.

Bijzonderheden

- Ruime studio op de 1e verdieping van het wooncomplex
- Foto’s zijn van diverse studio’s in het pand 
- Nieuwe foto’s volgen
- Huurperiode voor 12 maanden met optie op verlenging 
- Flexibele huurovereenkomst
- Waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- Voorschot voor g/w/e van € 70,- 
- Appartement perfect geschikt voor studenten en starters
- Huren op basis van garantsteller in plaats van eigen inkomen is mogelijk
- Huursubsidie niet mogelijk
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken niet toegestaan
 -Gratis parkeren voor de deur
- Mogelijkheid tot inschrijving op het adres bij de gemeente

Kenmerken