Beschrijving

Nieuw en gestoffeerd 2-kamer appartement van ca. 45 m2 aan de populaire Groenekanseweg, per direct beschikbaar voor €850,- per maand exclusief.

Dit zelfstandige appartement met eigen voordeur en opgang bevindt zich op de eerste verdieping van het pand aan de Groenekansweg, een locatie met gunstige ligging in de directe omgeving van de winkels, restaurants en bedrijvigheid in de Bilt en de naastgelegen bosgebieden. 
Diverse  sportvoorzieningen en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid te vinden. Het Utrecht Science Park en de binnenstad van Utrecht zijn eveneens uitstekend bereikbaar per fiets.

Indeling

De eigen voordeur op straatniveau met zelfstandige opgang naar de eerste verdieping leiden je naar de hal van het appartement.  Vanuit hier tref je aan de achterzijde van het pand direct de slaapkamer en aan de voorzijde de badkamer. De badkamer is voorzien van badkamermeubel, inloopdouche, toilet en wasmachine. De woonkamer is eveneens vanuit de hal toegankelijk en biedt een open keuken die van alle moderne gemakken is voorzien, zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-magnetron, 4-pits kookstel en afzuigkap. Tevens is er vanuit de woonkamer toegang tot een vliering (opslag). Het appartement biedt aan beide zijden uitzicht op de groene omgeving van Groenekan
Er is parkeergelegenheid voor een auto en fiets op eigen terrein. Het beschikken over een kleine buitenruimte aan de voorzijde is bespreekbaar.
Al met al betreft het een perfect appartement voor een individu met de wens om in een mooi appartement in een fijne en bosrijke omgeving te wonen.

Prijs €850,- exclusief per maand.
Prijs €995,- per maand inclusief servicekosten, stoffering en keukenapparatuur. Prijs is tevens inclusief interne afwerking, tv, internet, verwarming, water en elektra. Dit bedrag is exclusief gemeentelijke belastingen.

Bijzonderheden

- Appartement is inclusief stoffering (vloer en raambekleding) en wordt nieuw opgeleverd
- Renders zijn van bestelde keuken, nieuwe foto's volgen
- Prijs is gebaseerd op een huurperiode van 12 maanden 
- Waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- Geschikt voor 1 persoon
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken niet toegestaan.
- Mogelijkheid tot inschrijving op het adres bij de gemeente
- Goede ligging aan de Groenekanseweg
- Prachtig nieuw appartement

Kenmerken